© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.

[ad_1]

Zakonisht produktet që hamë në baza ditore mund të përmbajnë brenda edhe gjëra toksike të cilat ne mund edhe të mos i dimë. Një lëndë e tillë është arseniku i cili haset jo pak në produkte ushqimore.

Arseniku është një lëndë helmuese që kur përdoret në sasi të larta mund të efekt jashtëzakonisht të dëmshëm në organizmin tonë, më saktësisht në mushkëri dhe lëkurë. E rëndësishme është që të theksohet se arseniku mund të shkaktojë edhe zhvillim të kancerit nëse përdoret shumë dhe në sasi enorme.

Sasi të arsenikut ka edhe në verën që ne konsumojmë, por është i parrezikshëm posa gjendet me përqëndrim shumë të vogël në këtë pije.

Ky element gjithashtu gjendet edhe në pesticide dhe herbicite të cilat ndikojnë shumë që produkte të tilla si specat të rriten.

[ad_2]

You cannot copy content of this page

Sign In

Register

Reset Password

Please enter your username or email address, you will receive a link to create a new password via email.