Sun. Nov 27th, 2022
© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.
Biologjia , Teste nga Biologjia

Klamidosporet janë karakteristike për kushtet e këqija të:

a)Kërpudhave
b)Likeneve
c)Myshqeve
d)Fiernave

 

Fjalët kyçe: Sporet , Klamidosporet, Kërpudhat, Myshqet , Fiernat , Biologjia , Pyetje nga Biologjia

You cannot copy content of this page