Sun. Nov 27th, 2022
© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.

KLASAT e ngjashme të qenieve të gjalla, grupohen në:
a)Rende
b)Familje
c)Divizione
d)Gjini

 

Shih më shumë: Pyetje nga Biologjia

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

You cannot copy content of this page

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x