Kompania izraelite BATM Advanced prodhon setin mjekësor diagnostikues të koronavirusit


Virusi Korona Coronavirusi

Një set mjekësor diagnostikues, i shpejtë dhe i saktë për koronavirusin e ri, i njohur gjithashtu si COVID-19, u zhvillua nga kompania izraelite BATM Advanced. Kompleti është testuar nga laboratorë të shumtë dhe spitale që tani kanë verifikuar aftësinë e tij për të diagnostikuar COVID-19.

Kompleti është testuar nga laboratorë të shumtë dhe spitale që tani kanë verifikuar aftësinë e tij për të diagnostikuar COVID-19.

Kompleti mbështet të gjitha rekomandimet e Qendrave për Kontrollin dhe Parandalimin e Sëmundjeve (CDC) dhe tashmë ka marrë interes nga klientët në disa vende.

“Ne besojmë se strategjia që kemi miratuar në ndarjen tonë Bio-Mjekësore po provon saktësisht, veçanërisht në dritën e epidemisë aktuale COVID-19. Tani jemi në gjendje të sigurojmë shpejt komplete diagnostikuese për çdo patogjen të ri që ndodh”, – thotë Dr. Zvi Marom, Drejtori i Përgjithshëm i BATM.

Shih edhe:  Study suggests that prioritizing the elderly and vulnerable ahead of younger people may be most effective in reducing disease impacts -- ScienceDaily

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *