Thu. Jul 7th, 2022
© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.
Kimia, Pyetje nga Kimia, Teste nga Kimia, Pyetje dhe përgjigje nga Kimia

Komponimi i karbonit i cili formon komponim të qëndrueshëm me hemoglobinën dhe është shumë helmues është?

A. C2H2
B. CH4
C. CO2
D. CO

You cannot copy content of this page