Krijimi i hapsirave të reja,renovimi dhe gëlqerosja e ambienteve të Spitalit të Përgjithshëm Mitrovicë

Krijimi i hapsirave të reja,renovimi dhe gëlqerosja e ambienteve të Spitalit të Përgjithshëm Mitrovicë

Related posts:

Spitali i Përgjithshëm "Dr.Sami Haxhibeqiri"në Mitroivcë, njofton se, mbrëmë rreth orës 20...
KONKURS PUBLIK
AMC dhe Cycle Kosovo dhurojnë shtretër për foshnje në Repartin e Neonatologjisë në Mitrovicë ​ Sot,...
48 orët e fundit, në Repartin e Emergjencës Në Reprtin e Emergjencës të Spitalit të Përgjithshëm - ...
Për herë të parë, testet alergologjike Në Spitalin e Përgjithshëm - Mitrovicë, nga sot Reparti i Ale...
Action for Mothers and Children së bashku me Bankën Raiffeisen në Kosovë, dorëzuan sot pajisjen Anal...
Shpalosja e programit per gjate vitit 2019 dhe ndarja e mirenjohjeve per pensionistat. Sot, Spitali ...
Në Spitalin e Përgjithshëm Mitrovicë, lind fëmija i parë për vitin 2020 Në orët e para te 1 janarit ...
Sterilizimi fillon punën në një ambient të ri modern Në Spitalin e Përgjithshëm Mitrovicë deri më ta...
135 raste ,në repartin e Emergjencës Gjatë 48 orëve të fundit, në repartin e Emërgjencës kanë kërkua...
Mbi 250 raste, në repartin e Radiologjisë Në Spitalin e Përgjithshëm Mitrovicë në 4 ditët e fundit n...
Në Repartin e Oftalmologjisë, kryhet një operacion i rrallë i cili i takon kirurgjisë plastike oftal...
Në Spitalin e përgjithshëm Mitrovicë, në Repartin e Urologjisë, dy specialistët Dr. Sadri Pllana d...
31 lindje, për 7 ditë Në Spitalin e Përgjithshëm Mitrovicë, në Repartin Gjinekologji dhe Obstetrikë ...
U.d Drejtori Ekzekutiv Dr. Enis Istrefi , sot priti 7 mjekët specialist për të nënshkruar kontratat...
Mbi 250 raste, në Emergjencë Në Spitalin e Përgjithshëm "Dr.Sami Haxhibeqiri" Mitrovicë, n...
Mbi 180 raste, në repartin e Radiologjisë Në Spitalin e Përgjithshëm " Dr.Sami Haxhibeqiri&quot...
Mbi 300 fëmijë në Repartin e Pediatrisë Në Repretin e Pediatrisë të Spitalit të Përgjithshëm "...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Mbi 250 raste, në repartin e Radiologjisë Në Spitalin e Përgjithshëm Mitrovicë në 4 ditët e fundit në Repartin e Radiolo...

Wed Apr 8 , 2020
Mbi 250 raste, në repartin e Radiologjisë Në Spitalin e Përgjithshëm Mitrovicë në 4 ditët e fundit në Repartin e Radiologjisë kanë kërkuar ndihmë mjeksore 264 pacientë Ku, 155 prej tyre kanë kryer Radiografi (RTG), 73 Echo Abdominale ( UT )dhe 63 ( Tomografi të Kompjuterizuara) ( CT ) Related […]