Kryepeshkopi Anastas shërohet nga Covid-19, në mesditë del nga spitali

loading...Kryepeshkopi i Shqipërisë Anastasios pritet të dali nga spitali mesditën e sotme.
Kryepeshkopi z. Anastasios pas largimit nga spitali, do të mbetet në karantinë në shtëpi duke ndjekur të gjitha udhëzimet
Lajmi për Kryepeshkopin e Tiranës, Durrësit dhe të gjithë Shqipërisë, z. Anastasios siç u bë e njohur, do të dalë nga Spitali sot, pas 12 ditësh shtrimi në spital.

Kryepeshkopi z. Anastasios pas daljes nga spitali, do të mbetet në karantinë në shtëpi duke ndjekur të gjitha udhëzimet e dhëna.

Kujtojmë se Kryepeshkopi i Shqipërisë u shtrua në njësinë e kujdesit intensiv të Evangelismos më 12 nëntor për shkak të ndërlikimeve nga koronavirusi.

Related posts