Tue. Aug 16th, 2022
© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.
Pyetje dhe Përgjigje

Ku dalin feromonet e grave?

Feromonet tek njerëzit mund të jenë të pranishëm në sekrecionet trupore si urina, sperma ose sekrecionet vaginale, qumështi i gjirit dhe potencialisht edhe pështyma dhe frymëmarrja, megjithatë vëmendja më e madhe deri më tani i është drejtuar djersës sqetullore.

You cannot copy content of this page