Hën. Jan 24th, 2022
© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.
Pyetje dhe Përgjigje

Ku e ka selinë Organizata Botërore e Shëndetësisë ?

Organizata Botërore e Shëndetësisë e ka selinë në Gjenevë, Zvicër .