Shëndeti
Sat. Apr 1st, 2023
© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.
Pyetje dhe Përgjigje

Ku e ndjeni dhimbjen e mëlçisë?

Shumica e njerëzve e ndjejnë atë si një ndjesi të shurdhër, pulsuese në pjesën e sipërme të djathtë të barkut. Dhimbja e mëlçisë mund të ndihet gjithashtu si një ndjesi therëse që ju merr frymën. Ndonjëherë kjo dhimbje shoqërohet me ënjtje dhe herë pas here njerëzit ndjejnë dhimbje të mëlçisë në shpinë ose në shpatullën e djathtë.

You cannot copy content of this page