Mon. Jun 27th, 2022
© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.
Pyetje dhe Përgjigje

Ku flitet sot gjuha shqipe ?

Sot gjuha shqipe flitet në Shqipëri , në Kosovë , në Maqedoninë perëndimore , në Serbinë jugore , në Mal të Zi dhe në Çamëri si edhe në në vende të ndryshme të botës .

 

You cannot copy content of this page