Sun. Nov 27th, 2022
© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.
Pyetje dhe Përgjigje

Ku janë të gjitha metalet e rënda?

Arseniku: industria, pesticidet, ngjyrat e tapetave të murit, antibiotikët, uji, ajri, cigaret, prodhimet e detit.

Plumbi: ngjyrat, shkarkimet e gazrave të automjeteve, ushqime, qeramikë, konserva, ushqime të konservuara, enë, gazeta të printuara, pastë dhëmbësh, paketim…

Merkuri: në vaksina, ajër, ujë, kozmetikë, pomada për psoriazë, laksativë, pluhura, ton.

Alumini: në vaksina, deodorantë, pasta dhëmbësh, mbushje, enë, kënaçe, kripë kuzhine, sprej për hundë, djathë, ilaçe, ujë etj.

You cannot copy content of this page