© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.
Pyetje dhe Përgjigje

Ku janë të ngulitura rrënjët e dhëmbëve ?

Rrënjët e dhëmbëve janë të ngulitura në Maxilla (nofullën e sipërme), Mandibulë(nofullën e poshtme)

You cannot copy content of this page

Sign In

Register

Reset Password

Please enter your username or email address, you will receive a link to create a new password via email.