Mon. Jun 27th, 2022
© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.
Poezi

Ku kemi lere

-Ne ç’vend kemi lere,
ku na bejne nder?
-Ne Shqiperi!

-Po njeriu vete
cilin do ne jete?
-Do vendin e tij!

-Ku mund te gezoje
dhe me nder te rroje?
-Ne Shqiperi!

-Per se te punoje
edhe te lakmoje?
-Per vendin e tij

Çajupi

You cannot copy content of this page