Wed. Jun 29th, 2022
© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.

Ku kryhet frymëmarrja qelizore ?

a)Retikulumin endoplazmatikë
b)Mitokondrie
c)Lizosome
d)Aparatin e Golxhit
e)Sferozome

Leave a Reply

You cannot copy content of this page