Wed. Feb 8th, 2023
© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.

Results

-

#1. Ku formohen eritrocitet:

Lexo më shumë: Eritrocitet

#2. Eritrocitet:

Lexo më shumë: Eritrocitet

#3. Eritrocitet apo qelizat e kuqe të gjakut kanë ngjyrë të kuqe sepse përmbajnë:

Lexo më shumë: Eritrocitet

#4. Eritrocitet jetojnë:

Lexo më shumë: Eritrocitet

#5. Fjala Eritrocit rrjedh nga gjuha greke:

Lexo më shumë: Eritrocitet

#6. A kanë bërthamë Eritrocitet?

Lexo më shumë: Eritrocitet

#7. Si quhet proteina e cila e ruan formën elastike të eritrociteve?

Lexo më shumë: Eritrocitet

#8. Nën mikroskop mund të shohim se eritrocitet kanë pothuajse një madhësi të njejtë, formë të:

Lexo më shumë: Eritrocitet

#9. Eritrocitet apo qelizat e kuqe të gjakut përmbajnë hemoglobinën e cila është një komponent i:

Lexo më shumë: Eritrocitet

Finish


Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

You cannot copy content of this page

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x