Wed. Feb 8th, 2023
© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.

Results

-

#1. Si shkruhet formula kimike e Nikelinit?

#2. Si quhet minerali i Argjendit?

#3. Si quhet minerali i nikelit ?

#4. CaSO4 është formulë kimike e:

#5. Kobaltiti është mineral i:

#6. Si quhet minerali i zinkut ?

#7. Si quhet minerali i Merkurit ?

#8. Manganiti është mineral i:

#9. Kromiti është mineral i:

#10. Krokoiti është mineral i:

#11. Karnaliti është mineral i:

#12. Fluoriti është mineral i:

#13. Krioliti është mineral i:

#14. Apatiti është mineral i:

Finish


Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

You cannot copy content of this page

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x