Mon. May 16th, 2022
© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.
Kuptimi i fjalës

 

KUNDËRMIM m.

  • 1. Veprimi sipas kuptimevefoljes KUNDËRMOJ.
  • 2. Erë e fortë (e mirë ose e keqe) që mban diçka a dikush dhe që të bie menjëherë në hundë. Kundërmimi i luleve (i trëndafilave). Kundërmimi i barit të njomë (të thatë). Kundërmimi i pranverës. Kundërmim i squfurit (i naftës, i djersës).