Mon. May 16th, 2022
© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.
Kuptimi i fjalës

Kuptimi i fjalës Kundërti

Çka është Kundërti ?

 

KUNDËRTI f. filiz.

  • 1. E kundërta.
  • 2. Kontradiktë. Kundërti antagoniste (joantagoniste, të papajtueshme). Kundërtia ndërmjet materializmit dhe idealizmit. Kundërtitë ndërmjet punës mendore e punës fizike (ndërmjet fshatit e qytetit).