Wed. Oct 5th, 2022
© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.
Kuptimi i fjalës

Kuptimi i fjalës Prirë

PRIRË f.

Kurrizi (i këmbës). Prira e këmbës.

You cannot copy content of this page