Wed. Oct 5th, 2022
© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.
Kuptimi i fjalës

Kuptimi i fjalës Pritës

PRITËS mb.

1. Që të pret mirë si mik në shtëpinë a në vendin e vet. Njeri pritës. Shtëpi pritëse.

2. zyrt. Që merr në dorëzim diçka, që pret mallin a diçka tjetër. Ndërmarrje pritëse.

3. bujq. Që hapet në tokë për të pritur rrjedhën e ujërave. Kanale pritëse.

You cannot copy content of this page