Mon. May 23rd, 2022
© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.
Gjuha Shqipe , Gjuhë Shqipe
Kur dhe ku ka lindur Nezim Frakulla?

Nezim Berati (Frakulla) lindi në Frakullë, Berat, në fund të shek, XVII.