Kur duhet të brengoseni për zemrën tuaj?


zemraa

Kur duhet të brengoseni për zemrën tuaj?

Nëse keni sëmundje të zemrës në familje!

Nëse keni lodhje më të shpejtë se zakonisht!

Nëse keni mungesë të frymëmarrjes, ndjesi ngulfatje!

Nëse keni diskomfor në gjoks!

Nëse ju keni ndjesinë e të rrahurave të shpejta dhe kapërcimeve!

Nëse keni humbje kalimtare të vetëdijes!

Burimi: Dr. Arlind Batalli – Kardiolog

60 / 100

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!