Thu. Jun 30th, 2022
© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.
Pyetje dhe Përgjigje

Kur e kanë shpallur pavarësinë Shtetet e Bashkuara të Amerikës ?

Shtetet e Bashkuara të Amerikës e kanë shpallur Pavarësinë më 4 korrik të vitit 1776.

You cannot copy content of this page