Sun. Nov 27th, 2022
© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.

Kur është banuar për herë të parë territori i i Ukrainës ?

Territori i Ukrainës është banuar për herë të parë të paktën 44.000 vjet më parë.

You cannot copy content of this page