Hën. Jan 24th, 2022
© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.
Pyetje dhe Përgjigje

Kur është mbajtur takimi i parë i Asamblesë Botërore të Shëndetit (WHA) ?

Takimi i parë i Asamblesë Botërore të Shëndetit (WHA), organi drejtues i organizatës, është mbajtur më 24 korrik 1948.