Thu. May 19th, 2022
© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.
Pyetje dhe Përgjigje

Kur është themeluar Organizata Botërore e Shëndetësisë ?

OBSH është themeluar më 7 Prill 1948, datë kjo e cila përkujtohet si Dita Botërore e Shëndetësisë.