© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.
Bebja , Foshnja , Bebe

Kur fillon bebja të mësojë që të flasë?

Bebja e dëgjon zërin tënd që nga java 23 e shtatzënisë.

Pra, edhe pse nuk mund të flasë, bebja jote mëson të folurit akoma pa lindur.

Zëri yt është muzika më e këndshme për beben tënde.

Bebja jote kënaqet kur ti i flet dhe kur ti i këndon asaj.

Asnjëherë nuk është herët që të fillosh t’i lexosh libra me përralla, sepse sa më shumë fjalë që të dëgjojë aq më shumë do të ketë aftësi të të folurit./Poliklinika “Dr.Memli”

You cannot copy content of this page

Sign In

Register

Reset Password

Please enter your username or email address, you will receive a link to create a new password via email.