© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.
Ultrazëri

Kur mund të dëgjohen me ultrazë të rrahurat e zemrës së bebes ?

Zemra e bebes fillon të rrahë rreth javës 6 dhe disa ditë më pas mund të dëgjohet edhe me ultrazë.

Nëse nuk mund të dëgjohet në këtë javë, mos u bëni merak, sepse kjo varet edhe nga pozicioni i mitrës, nga pesha juaj dhe poashtu është e mundur që shtatzënia të ketë ndodhur disa ditë më vonë (dhe jo atëherë kur e llogaritni bazuar në menstruacionin e fundit).

Të rrahurat e zemrës së bebes janë të shpeshta! Frekuenca e zemrës fetale është 120 deri 160 të rrahura në minutë dhe kjo nuk do të thotë se bebja ka ndonjë problem.🙂

Normalisht zemra e të rriturit rrehë 60 deri 100 herë në minutë./ Poliklinika Dr. Memli/ Gazeta Shëndeti

të rrahurat e zemrës së bebes, Ultrazëri

You cannot copy content of this page

Sign In

Register

Reset Password

Please enter your username or email address, you will receive a link to create a new password via email.