Shëndeti
Sun. Mar 26th, 2023
© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.

Kur përdoret rektoskopia?

Ky ekzaminim përdoret për diagnostikimin, dhe shpesh edhe për trajtimin direkt të sëmundjeve të rektumit dhe kanalit anal, si dhe për parandalimin e kancerit kolorektal.

You cannot copy content of this page