© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.
zemra

Sëmundjet kardiovaskulare

Shkruan: Dr. Isa Berisha – Kardiolog

 

📌Sëmundjet kardiovaskulare janë shkaku kryesor i vdekjeve ne nivelin global 📖🏥

📌Rreth 18 milion njerëz vdesin në vit nga sëmundjet kardiovaskulare, që përbën rreth 32% të vdekjeve në nivel global 🌏

📌Mbi 3/4 e vdekjeve nga sëmundjet kardiovaskulare, ndodhin në vendet me të ardhura ekonomike të ulëta ose të mesme.💰💵
📌Shumica e sëmundjeve kardiovaskulare mund të parandalohen, duke trajtuar me kohë faktorët e rrezikut siç janë: hipertensioni, çrregullimet e yndyrërave, mbipesha, stresi, përdorimi i tepert i alkoolit, mosaktiviteti fizik etj. 🍛🍝🍪

📌Është me rëndësi që sëmundjet kardiovaskulare të zbulohen sa më herët që është e mundur, në mënyrë që të fillohet trajtimi me sukses i tyre.🍏🏃‍♂️💊💉

Për konsultime dhe vizita kardiologjike, kontaktoni në:
☎️044 253000

#konsultoKardiologun#vizitaKardiologjike #ruajeZemrën #poliklinikaZeka #këshilla #EKG #EchoEzemrës #stresTestiKoronar#drIsaBerishaKardiolog

You cannot copy content of this page

Sign In

Register

Reset Password

Please enter your username or email address, you will receive a link to create a new password via email.