Tue. Jan 31st, 2023
© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.
Kryeni shërbimet endokrinologjike në Laboratorin Olive
Kush duhet t’i nënshtrohet ekzaminimit të funksionit të tiroides?
Skriningu rutinë për hipotiroidizëm gjatë shtatzënisë nuk rekomandohet.
Një grua shtatzënë me simptoma të hipotiroidizmit, një histori hipotiroidizmi ose me kushte të tjera të sistemit endokrin duhet të ekzaminohet.
Dr Enver Ismaili
Endokrinolog

You cannot copy content of this page