Sat. May 21st, 2022
© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.

Kush e zbuloi zjarrin ?

Zbulimi I zjarrit:Besohet se zjarri eshte zbuluar rastesisht nga njeriu,nga ndonje rrufe qe ka rene e ka marre zjarr ndonje peme.Ne fillim njerezit kishin frike nga zjarri por me pas ata kuptuan qe ai ishte i dobishem per ta.Me kalimin e kohes njerezit mesuan ta ndiznin zjarrin me ane te ferkimit te dy gureve.Me zbulimin e zjarrit jeta e njeriut te lashte u permiresua shume.