© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.
Pyetje dhe Përgjigje

Kush është gjymtyrë kryesore e fjalisë ?

Kryefjala është gjymtyrë kryesore e fjalisë dykryegjymtyrëshe, gramatikisht e pavarur prej gjymtyrëve të tjera, që tregon sendin apo frymorin:veprimi dhe tipari i të cilit tregohet nga kallzuesi.

You cannot copy content of this page

Sign In

Register

Reset Password

Please enter your username or email address, you will receive a link to create a new password via email.