© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.
Pyetje dhe Përgjigje

Kush është pjesa kryesore e fjalisë ?

Pjesa kryesore e fjalisë është Kryefjala.

Lexo më shumë: Kryefjala

You cannot copy content of this page

Sign In

Register

Reset Password

Please enter your username or email address, you will receive a link to create a new password via email.