Mon. Feb 6th, 2023
© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.
Pyetje dhe Përgjigje

Kush i ka gjethet më të mëdha ?

Gjethet më të mëdha i ka një lloj pallme e quajtur “Rafia”, rritet në brigjet e lumit Amazon.

Gjethet e saj të blerta arrin gjatësi deri 22 metra dhe gjerm ësi afër 12 metra, kurse bishtin e gjethës e ka 5 metra të gjatë.

You cannot copy content of this page