Sun. Nov 27th, 2022
© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.

Bartësit kryesor të vetive trashëguese te organizmat e gjallë janë:

a) Lizozomet

b) Kromozomet

c)Sferozomet

You cannot copy content of this page