Fri. Aug 19th, 2022
© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.
Biologjia , Teste nga Biologjia

Kush janë njësitë më të vogla të organizmave të gjallë ?

Qelizat janë njësitë më të vogla të organizmave të gjallë .

You cannot copy content of this page