Thu. May 26th, 2022
© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.
Pyetje dhe Përgjigje

Kush parashtroi i pari hipotezën mjegullnajë (Nebula) të origjinës së sistemit diellor?

Përgjigje: Kanti.

You cannot copy content of this page