Kush veç Mjekëve?Shkruan:Dr.Apostol Vaso

Kush veç  mjekëve, e konsideron anormalitet telefonin e mbyllur naten ?
Kush veç mjekëve, e konsideron normale te mbarosh shkollen ne 35 vjec ?
Kush veç mjekëve, e konsideron normale te jetosh larg familjes, per tu specializuar ?
Kush veç mjekëve, e konsideron normale te jetosh ne spitalet tona, minimalish 60 dite cdo vit ?
Kush veç mjekëve, e konsideron normale te punoje me 500 euro ne muaj .
Kush veç mjekëve, do te pranonte te punoj 24 ore .
Kush veç mjekëve, e konsideron normale, te ofendohet dhe te denigrohet, nga njerez me pak te arsimuar ?
Kush veç mjekëve, ka durimin te degjoj hallin e tjetrit,gjate gjithe jetes ?
Kush veç mjekëve, heroizimin e ka diten normale te punes se vet ?
Kush veç mjekëve, kane mbi koke administrator, qe nuk njohin ceshte shpirti i vuajtur, por njohin si perfitohet nga kjo vuajte ?
Kujt veç mjekëve, ju kerkohen heroizma, nga njerez qe nuk vleresojne heroizmin ?
Kush veç mjekëve, e kupton qe kjo shoqeri eshte ekstremisht e semure, qe te miren dhe sakrifices e percepton si te keqe dhe hajduterine dhe genjeshtren, e paguan me shtrenjte, e vlerson me shume dhe e vendos ne krye te tavolines ?
A mund te me thoni ?

Shih edhe:  Residential coal use in China results in many premature deaths, models indicate -- ScienceDaily

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *