Ky është kryetari i vetëm në Kosovë që realizoj 100% të premtimeve


Refki Suma

Instuti ‘GAP’ gjatë ditës së sotshme ka publikuar raportin për kryetarët e komunave dhe premtimet e tyre.
Ndër kryetarët më të suksesshëm po del të jetë, Rufki Suma i Hanit të Elezit.
Edhe pse nuk i përket asnjë partie, Suma ka arritur të fitoj tri mandate radhazi në këtë komunë.
Në fushatën e fundit, Suma kishte bërë 16 premtime. Deri më tani ka përfunduar 10 nga to.
Katër premtime janë gjysmë të përfunduara dhe dy që sapo kanë filluar./Indeksonline/


Shih edhe:  Downing Street hints NHS app may not be ready for travel restart

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *