Ky Mjek Shqiptar do t’ju çuditë me trupin e tij, ja pse!Quhet Imer Murati, me profesion është mjek dhe njëkohësisht specialist i Gastroenterologjisë. 
Dr. Imer Murati me fitnes merret qe një kohë të gjatë. Posedon një trup tepër muskuloz dhe sigurisht falë ushtrimeve të vazhdueshme në fitnes.

Për më shumë shikoni foton e mëposhtme.
Shih edhe:  Controlling cholesterol in microglia alleviates chronic pain, opioid-free -- ScienceDaily

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *