Lagjet e Prishtinës që nesër s’ do të kenë rrymë 8 orë


loading...

Disa pjesë të kryeqytetit nesër pritet të mbesin pa rrymë.

Për shkak të punimeve në projekte investive, KEDS ka njoftuar se disa pjesë të qytetit do të mbesin pa rrymë deri në 8 orë.

Arsyeja e ndërprerjes është zëvendësimi i transformatorëve ekzistues me transformatorë të rinj.

Me ndërprerje disaorëshe të rrymës do të përballen edhe disa fshatra të Podujevës.

Arsye janë punimet e domosdoshme për siguri të sistemit.

Ky është njoftimi i plotë i KEDS-it:

Punime në projekte investive

Data e punimit: 16-09-2020

1.

TS 110/10(20)kV Prishtina 3 do të ndërprehet:

Dalja 10kV Nr.3 Komuna e Re  (kodi: 12000027) prej orës   09:00 – 09:05  si dhe 16:55 –  17:00

Vendet: Arbëria, Tregtia, Al Trade, Arbëria Com, Dumnica Group dhe Ahmet Hyseni;

TS 10/04kV Arbëria objekti banesor Tregtia 2 (kodi: 12000027143) do të ndërprehet nga ora 09:00 deri në ora 17:00

Vendet: Arbëria objekti banesor Tregtia 2

TS 10/04kV Arbëria objekti banesor Tregtia 3 (kodi: 12000027144) do të ndërprehet nga ora 09:00 deri në ora 17:00

Vendet: Arbëria objekti banesor Tregtia 3.

Arsyeja e ndërprerjes: Zëvendësimi i transformatorit ekzistues me transformator të ri  në Projektet Investive të KEDS-it, LOT 17 PP.

2.

Në NS 220/35/10(20)kV Podujeva te ndërprehet:

TS 10/04kV Furra Laura  (kodi: 14000001004 ) prej orës 09:00  deri në ora 17:00

Vendet: Një pjesë e rr. Skënderbeu, një pjesë e rr. Xheladin Rekaliu dhe një pjesë e rr.Rozafati.

Arsyeja e ndërprerjes: Projekti “Zgjerimi dhe Përforcimi i Rrjetit 2019“, LOT 10 Prishtina – konsumatorëve në rrjetin e ri.

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Data e punimit: 16-09-2020

1.

NS 220/35/ 10 kV Podujeva do të ndërprehet:

Dalja 10 kV  Fshatrat 2  (Kodi:14000010) prej orës 09:00-09:30 dhe 15:30-16:00

Vendet: fshatrat: Sibofc, Lluzhan, Penuhë, Lupç i Epërm, Llugë, Majac dhe Popovë.

Arsyeja: Vendosja e shtyllave dhe përgatitja e ndarësit të tensionit të mesëm.

2.

Nga NS 220/35/10(20)kV Podujeva në daljen 10 kV Fshatrat 2 do të ndërprehet stabilimenti. Trafostacionet 10/0.4 kV që do të mbesin pa furnizim me energji elektrike:

14000010102 – Majac 1 qendra nga ora 09:00 deri 16:00

14000010103 – Majac 2 qendra nga ora 09:00 deri 16:00

14000010104 – Majac 3 Livadhegji nga ora 09:00 deri 16:00

14000010105  – Majac 4   nga ora 09:00 deri 16:00

14000010106  – Zhegrovë nga ora 09:00 deri 16:00

14000010107 – Lupçi i Epërm 2 Dushët nga ora 09:00 deri 16:00

14000010108 – Lupçi i Epërm 3 Menxhiqët nga ora 09:00 deri 16:00

14000010109  – Popova nga ora 09:00 deri 16:00

14000010110  – Potokët  nga ora 09:00 deri 16:00

Vendet: Majac, Lupç i Epërm, Mahalla e Menxhiqëve, Popovët dhe Potokët.

Arsyeja: Vendosjen e shtyllave dhe përgatitja e ndarësit  të tensionit ët mesëm.loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *