Largim masovik i Mjekëve dhe Infermierëve nga Sindikata


Gazeta Shëndeti nga burimet e saj ka mësuar se sot do të ketë largim masovik nga Sindikata të Mjekëve dhe Infermierëve të Klinikave të ndryshme të QKUK-së.
Ata shprehen se janë të pakënaqur me përfaqësimin e sindikatës ndaj punëtorëve shëndetësorë.
Një numër i madh i Infermierëve po konsiderojnë se Sindikata ka bërë shkelje dhe mospërfaqësim aspak të duhur të Infermierëve.
Ndërsa një numër akoma më i madh i Mjekëve po vlerëson se Sindikata në vend se të përfaqësoj denjësisht Mjekët ajo përkundrazi ka bërë të kundërtën e kësaj.

loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *