Lejoj të mbahej dasma në restorantin e tij, arrestohet pronari


loading...

Një person, pronar i njërit nga restorantet në Gjakovë është arrestuar dje rreth orës 21:00  pasi që i  njëjti kishte lejuar të mbahej aheng familjar me rreth 50 persona në lokalin e tij.

I dyshuari pas intervistimit është liruar dhe ndaj tij është iniciuar lënda e rastit.loading...