Lista e plotë e programeve akademike të akredituara nga KShC

loading...

Bordi i Këshillit Shtetëror të Cilësisë në mbledhjen e fundit ka vendosur për akreditimin e programeve të ndryshme të të gjitha institucioneve të arsimit në vend.

Në këtë mbledhje u ri-akredituan 29 programe të studimit, ndërkohë u refuzuan për ri-akreditim dy programe të studimit.

KShC po ashtu vendosi në këtë mbledhje që të zgjasë akreditimin e programeve studimore të mbetura, e të cilat kanë plotësuar kriteret ligjore me staf akademik dhe të cilave akreditimi u skadon më 30 shtator.

“Programet të cilat kanë aplikuar për akreditim për herë të parë e të cilat s’ janë trajtuar këtë vit, vlerësimi i tyre do të bëhet në vitin kalendarik 2020/2021”, ka bërë të ditur Agjencia e Akreditimit në një njoftim për  media.

AKA po ashtu ka bërë publike edhe listën me institucionet dhe programet valide për regjistrim të studentëve si në institucionet publike por edhe private.

Kjo është lista e plotë e programeve valide të akredituara:

.loading...