Tue. May 17th, 2022
© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.

[ad_1]

Ekzema është një sëmundje ku pjesët e lëkurës skuqen, cahen dhe shkaktojnë kruarje. Disa lloje të ekzemës shkaktojnë edhe flluska

Tek disa njerëz disa lloj ushqimesh mund të shkaktojnë simptoma si: arrat dhe qumështi.

Ka raste kur simptomat shkaktohen edhe nga tymi, poleni, sapunët dhe aromatikët.

Vlen të ceket që ekzemra s’ është sëmundje ngjitëse.

[ad_2]