Skip to toolbar

Logopedi Blend Sahiti: Largone Albin Kurtin prej qeverisë se na tmerroj

Logopedi Blend Sahiti përmes një postimi në murin e tij në Facebook ka bërë thirrje për largimin e Albin Kurtit nga Qeveria me arsyetimin se na tmerroj duke aluduar në moslargimin e taksës ndaj serbisë dhe lëkundjen e marrëdhënieve në mes Kosovës dhe SHBA-së.

loading...

AMAN LARGONE ALBIN KURTIN PREJ QEVERISE SE NA TMERROJ!!!! ❌

loading...