Wed. Jun 29th, 2022
© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.

Lulja zigomorfe, paraqet lule:
a)Dysimetrike
b)Polisimetrike
c)Asimetrike
d)Monosimetrike

Leave a Reply

You cannot copy content of this page