Sat. May 21st, 2022
© Ndalohet kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i informacionit pa cituar burimin e tij.
Kuptimi i fjalës

Çka është Mashtrimi ?

MASHTRIM m.

  • 1. Veprimi sipas kuptimeve të foljeve MASHTROJ, MASHTROHEM. Mashtrim në peshë (në matje).
    • 2. Dredhi, zotime a premtime të rreme, lajka e mënyra të tjera që përdor dikush për t’ia hedhur një tjetri ose për të nxjerrë ndonjë përfitim vetjak; gënjeshtër. Mashtrim i madh. Politika e mashtrimeve. Përdor mashtrime.